نصب اپلیکیشن

صفحه رسمی مای درس

اطلاع از آخرین تغییرات، جوایز و مسابقات مای درس
دنبال کردن

پاسخ جمع آوری اطّلاعات صفحه 103 علوم تجربی ششم

-

گام به گام جمع آوری اطّلاعات صفحه 103 درس از گذشته تا آینده

-

جمع آوری اطّلاعات صفحه 103 درس 14

-

درباره ی نقش فناوری های ارتباطی در نجات جان انسان ها در حوادثی مانند سیل، طوفان و زلزله اطّلاعات جمع آوری کنید و آن را به صورت پرده نگار، داده نما یا ... به کلاس گزارش دهید.

فناوری های زیر را به طور مختصر برای نجات جان انسان ها شرح می دهیم:

1- اینترنت و اطلاعات عمومی:

فناوری آنلاین، داده‌ ها و اطلاعات زیادی را در اختیار ما قرار می‌ دهد که می‌ توان از آن‌ها در شرایط بحرانی استفاده کرد. موتورهای جستجو همیشه آماده پاسخگویی سریع به سؤالات شما برای مقابله با شرایط اضطراری هستند.

علاوه بر این، اینترنت به افراد کمک می ‌کند تا تجربیات خود را از طریق رسانه‌ های اجتماعی به اشتراک بگذارند. این تجارب می‌ توانند در شرایط اضطراری، بسیار مفید باشند. زمانی که افراد تجربیات خود را به صورت آنلاین با عموم به اشتراک می‌ گذارند، بینشی را به افراد دیگر می ‌دهند تا بدانند در مواقع حادثه چکار باید بکنند.

2- هواپیماهای بدون سرنشین:

پهپاد یا هواپیمای بدون سرنشین، یک هواپیما با کنترل از راه دور است که می‌تواند برای رسیدن به مکان‌ های خطرناک برای تسریع امدادرسانی، جمع آوری اطلاعات و ... نیز کاربرد داشته باشد.

حتی به دلیل ابعاد کوچک برخی از پهپادها، آن‌ ها می ‌توانند به داخل ساختمان‌ ها و مکان‌ های باریک دسترسی پیدا کنند و برای یافتن بازماندگان مورد استفاده قرار گیرند. اطلاعات پهپادها از طریق دوربین به تیم‌ های اورژانس و امداد منتقل می ‌شود و همچنین می ‌توان از آن‌ها برای انجام کمک‌ های بشردوستانه استفاده کرد.

3- سیستم موقعیت یابی جهانی:

هنگام درخواست کمک از تیم‌ های امداد و نجات، موقعیت جغرافیایی باید به طور دقیق و سریع تعیین شود، زیرا ردیابی موقعیت جغرافیایی یکی از جنبه‌ های مهم مدیریت اضطراری، برای پاسخ سریع به درخواست‌ ها است. سیستم موقعیت یابی جهانی (GPS) یک سیستم ردیابی مکان است که از ماهواره‌ ها برای کمک به تعیین موقعیت دقیق تماس گیرنده استفاده می ‌کند. فناوری GPS اکنون در همه تلفن‌ های هوشمند موجود است و به قربانیان کمک می ‌کند تا در مواقع اضطراری، موقعیت جغرافیایی دقیق خود را به سرعت به اشتراک بگذارند.

4- دستگاه NASA FINDER:

دستگاه ناسا فایندر که توسط آزمایشگاه ناسا و اداره علوم و فناوری وزارت امنیت داخلی آمریکا در واشنگتن ابداع شده است، دستگاهی به اندازه کیف است که می‌تواند ضربان قلب انسان را زیر ۲۰ فوت بتن جامد و ۳۰ فوت آوار تشخیص دهد.

در صورت وقوع زلزله یا بلایای طبیعی و غیر طبیعی دیگر، از طریق این فناوری، تیم‌ های اورژانس قادر خواهند بود در اسرع وقت به انسان‌ های زنده و قلب‌ های تپنده برسند تا عملیات امداد و نجات را انجام دهند.

5- پروژه SERVAL:

پروژه SERVAL پس از زلزله ۷ ریشتری در هائیتی (که در ۱۲ ژانویه ۲۰۱۰ رخ داد) که ویرانی عظیمی را در پایتخت این کشور پورتو پرنس ایجاد کرد، توسعه یافت. این فناوری به تلفن‌ های همراه اجازه می‌ دهد تا به طور مستقیم با یکدیگر ارتباط برقرار کنند حتی زمانی که هیچ پوشش آنتن دهی وجود ندارد.

در واقع تمامی ارتباطات کنونی به ویژه ارتباطات سیار، به زیرساخت‌ ها و نهادهای بزرگ وابسته است، اما در صورتی که شبکه‌ ها در زمان وقوع بلایای طبیعی یا به دلیل جنگ یا ... به طور کامل مختل شوند، می ‌توان از این فناوری برای برقراری ارتباط بهره برد.

منبع:

https://ana.press/002g71



مای درس ، برترین اپلیکیشن کمک درسی ایران

پوشش تمام محتواهای درسی پایه چهارم تا دوازدهم
  • آزمون آنلاین تمامی دروس
  • گام به گام تمامی دروس
  • ویدئو های آموزشی تمامی دروس
  • گنجینه ای از جزوات و نمونه سوالات تمامی دروس
  • فلش کارت های آماده دروس
  • گنجینه ای جامع از انشاء های آماده
  • آموزش جامع آرایه های ادبی، دستور زبان، قواعد زبان انگلیسی و ... ویژه

کاملا رایگان

+500 هزار کاربر


همین حالا نصب کن


محتوا مورد پسند بوده است ؟

2.43 - 1221 رای

sticky_note_2 گام به گام قسمت های دیگر فصل از گذشته تا آینده