پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمودند: «هرکس فریاد دادخواهی مظلومی را که از مسلمانان یاری میطلبد بشنود، اما به یـاری آن مظلـوم برنخیزد، مسلمان نیست.» این عبارت، بیانگر ... در مورد وحدت میان مسلمانان است.
کدام یک از آیات زیر در ارتباط با ویژگی سخت کوشی که دلسوزی پیامبر در هدایت امر مردم برایشان نازل شده است، میباشد؟
آیهی ۱۲۸ سوره توبه میفرماید که چه چیز مسلمانان برای پیامبر سخت و دشوار است و ایشان نسبت به کدام مسئله حریص و به شدت علاقه مند بود؟
بیان پیامبر (ص) که فرمودند: «مَن أصبحَ و لَم یَهتمّ بامور المسلمین فلَیس بمُسلمٍ» بیانگر کدامیک از اقدامات مهم در راستای حفظ وحدت مسلمانان است؟
پیامبر گرامی کدام عامل را باعث سقوط اقوام و ملل پیشین میدانستند و کدام آیه شریفه، مبین لزوم پیشگیری از این امر است؟
دوران رسالت پیامبر اکرم (ص) چند سال به طول انجامید و دورهٔ ده سالهٔ آن در کدام شهر بود؟
پیامبر اکرم (ص) در برابر کسانی که نزد ایشان «دربارهٔ آخرت» و یا «دربارهٔ خوردنی و آشامیدنی و سایر امور روزمره» و یا «از گذشتۀ خود» میگفتند، بهترتیب چه عکس العملی نشان میدادند؟
پايه و اساس مجازاتها در ادوار گذشته و در زمان حكومت رسول خدا (ص) بهترتيب چه بود؟
رسول خدا هم با فقر مبارزه میکرد و هم با ........... و ............. به مخالفت بر میخواست و مردم را به ............ و ............. تشویق میکرد.
کدام یک از آیات زیر در ارتباط با ویژگی سخت کوشی که دلسوزی پیامبر در هدایت امر مردم برایشان نازل شده است، میباشد؟
معیار رسول خدا (ص) در تقسیمبندی افراد از کدام آیۀ شریفه، نشأت میگرفت و این که خداوند، انسانها را از قبائل گوناگون آفریده است، بر اساس کدام صفات الهی است؟
آیهی ۱۲۸ سوره توبه میفرماید که چه چیز مسلمانان برای پیامبر سخت و دشوار است و ایشان نسبت به کدام مسئله حریص و به شدت علاقه مند بود؟
بنا به توصیهٔ امام خمینی (ره) مسلمین باید در پرتو کدام پرچم متحد شوند و با چه چیزی مبارزه نمایند؟
کدام موارد مربوط به دستورات پیامبر اسلام (ص) در هنگام جنگ است؟
پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمودند: «هرکس فریاد دادخواهی مظلومی را که از مسلمانان یاری میطلبد بشنود، اما به یـاری آن مظلـوم برنخیزد، مسلمان نیست.» این عبارت، بیانگر ... در مورد وحدت میان مسلمانان است
عبارت قرآنی «لعلک باخعٌ نفسک الّا یکونوا مؤمنین» در ارتباط با کدام یک از ویژگیهای پیامبر اکرم (ص) به عنوان اسوهٔ رهبری میباشد؟
عنایت به کدامیک از عبارات شریفۀ زیر، به ترتیب عامل «سهولت» و «سرعت» در رسیدن به هدف میباشد؟
کدام عبارت شریفه به ثمرهٔ وجود قبایل و شعبههای مختلف اشاره دارد؟
آیهی «لَعَلَّکَ باخِعُ نَفْسَکَ اَلّا یَکُونُوا مومِنینَ» به كدام ويژگی پيامبراسلام (ص) در رهبری بر مردم اشاره دارد؟
اگر پیامبر «مردم را به كار و فعالیت تشویق میكرد و از بیكاری بدش میآمد» و اگر «فرقی میان عرب و غیر عرب نمیگذاشـت» بهترتیب نشان از كدام ابعاد رهبری ایشان ندارد؟