نصب اپلیکیشن

صفحه رسمی مای درس

اطلاع از آخرین تغییرات، جوایز و مسابقات مای درس
دنبال کردن

پاسخ مقایسه صفحه 75 فلسفه (1)

-

گام به گام مقایسه صفحه 75 درس چیستی انسان (1)

-

مقایسه صفحه 75 درس 9

-

دیدگاه معتقدین به روح و بدن را با دیدگاه ماتریالیست ها و داروینیست ها مقایسه کنید و نقاط قوّت و ضعف این دو دیدگاه را بیان نمایید.

 

معتقدین به روح و بدن مرکز اندیشه های انسان را «روح» یا «نفس» می داننند و وظیفه استدلا و رد و پذیرش آن را بر عهده روح می دانند. همچنین انسان را یک موجود اخلاقی و برخوردار از وجدان اخلاقی می دانند که این خود مستلزم وجود اراده و اختیار است و اراده و اختیار را ویژگی نفس می دانند نه بدن که یک امر مادی است.

اما دیدگاه ماتریالیست ها و داروینیست ها انسان را یک موجود مادی می دانند که نیازهای اصلی او را نیازهای مادی تشکیل می دهند و سایر نیازها همچون نیاز به اجتماع و قانون و نیاز ب اخلاق، همه به خاطر نیازهای مادی پیدا شده اند.  کما اینکه داروین انسان را چیزی جز یک حیوان راست قامت نمی داند با این تفاوت که انسان از سایر حیوانات پیچیده تر است. بنابراین از نظر ماتریالیست ها و داروینیست ها اگر اگر انسان به اخلاق و فضائل اخلاقی توجه می کند، به این دلیل نیست که فضیلت گرایی در روح و فطرت او وجود دارد، بلکه به این دلیل است که انسان ها، وارد زندگی اجتماعی و زیست اجتماعی شده اند و این زیست اجتماعی آنها را وادار به ابداع اصول اخلاقی و رعایت آنها کرده است تا بتوانند با هم زندگی کنند.

طبیعتا فطرت انسان با نیازهای مادی قابل پاسخ نیست و به نیازی فراتر از نیاز مادی یعنی «روح» احتیاج دارد بنابراین نظر معتقدین به روح و بدن کاملتر از نظر ماتریالیست ها و داروینیست ها است.



مای درس ، برترین اپلیکیشن کمک درسی ایران

پوشش تمام محتواهای درسی پایه چهارم تا دوازدهم
  • آزمون آنلاین تمامی دروس
  • گام به گام تمامی دروس
  • ویدئو های آموزشی تمامی دروس
  • گنجینه ای از جزوات و نمونه سوالات تمامی دروس
  • فلش کارت های آماده دروس
  • گنجینه ای جامع از انشاء های آماده
  • آموزش جامع آرایه های ادبی، دستور زبان، قواعد زبان انگلیسی و ... ویژه

کاملا رایگان

+500 هزار کاربر


همین حالا نصب کن


محتوا مورد پسند بوده است ؟

2 - 3 رای

sticky_note_2 گام به گام قسمت های دیگر فصل چیستی انسان (1)

sticky_note_2 گام به گام قسمت های دیگر فصل نگاهی به تاریخچه معرفت