گام به گام فعالیت های عملکردی صفحه 87 درس 6 از من تا خدا هفتم (تو خدای بزرگ منی)
تعداد بازدید : 61.1Mپاسخ فعالیت های عملکردی صفحه 87 از من تا خدا هفتم
-گام به گام فعالیت های عملکردی صفحه 87 درس تو خدای بزرگ منی
-فعالیت های عملکردی صفحه 87 درس 6
-1 پژوهش (فردی/گروهی(
یکی از موضوعات زیر را انتخاب و در مورد آن پژوهش کنید. به غیر از موارد زیر می توانید موضوع دیگری پیشنهاد دهید.
زندگینامۀ شهید حاج حسن تهرانی مقدم
زندگینامۀ آیت الله بهجت
داستان های پیامبران
زندگینامه شهید حاج حسن تهرانی مقدم
شهید حاج حسن تهرانی مقدم، یکی از شخصیتهای برجسته و تأثیرگذار در تاریخ معاصر ایران و دفاع مقدس بود. وی متولد ۶ آبان ۱۳۳۸ در تهران بود و از همان نوجوانی به فعالیتهای انقلابی و فرهنگی مشغول شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، او به عنوان یکی از نیروهای وفادار به نظام جمهوری اسلامی شناخته شد و به سرعت در ساختارهای نظامی و امنیتی کشور مشغول به فعالیت شد.
در دوران جنگ تحمیلی، شهید تهرانی مقدم به عنوان یکی از فرماندهان ارشد نیروی زمینی سپاه و همچنین در واحدهای راهبردی نقش خود را ایفا کرد. او به دلیل شناخت عمیقش از فناوریهای نوین نظامی و تسلیحاتی، توانست در طراحی و تولید سلاحهای بومی کمک شایانی به دفاع مقدس نماید. تلاشهای او در راستای ایجاد و تقویت مراکز تحقیقاتی و صنعتی جنگی در ایران، نقطه عطفی در پیشبرد توانمندیهای نظامی کشور بود.
شهید تهرانی مقدم همچنین در زمینه ایجاد ارتباطات بینالمللی و تبادل تجربیات نظامی با کارشناسان خارجی نیز فعالیت نمود. او با تسلط بر فنون مدرن جنگ، توانست به نیروهای خود در میدان نبرد استراتژیهایی نوین ارائه دهد که تأثیر بسزایی در افزایش کارایی و موفقیت عملیاتها داشت.
سرانجام، شهید حاج حسن تهرانی مقدم در ۲۱ آبان ۱۳۹۰ به فیض شهادت نائل آمد. او در زمان خودش به عنوان یکی از پیشگامان عرصه دفاعی و نظامی کشور شناخته میشد و همچنان یاد و خاطرهاش در دل ایرانیان به عنوان مردی میهنپرست و کسی که عمرش را در راه امنیّت و آرامش کشور صرف کرد، زنده است.
زندگینامه آیتالله سید محمدتقی بهجت
آیتالله سید محمدتقی بهجت، یکی از شخصیتهای برجسته و تأثیرگذار در تاریخ معاصر ایران و عالم دین شناختهشده، در ۲۵ ذیالقعده ۱۳۴۷ هجری قمری (۲۸ تیر ۱۳۰۷) در شهرستان بهجت، استان گیلان، به دنیا آمد. او از خانوادهای مذهبی و روحانی بود و به همین دلیل از همان دوران کودکی به تحصیل علوم دینی پرداخت.
آیتالله بهجت در سنین جوانی به قم مهاجرت کرد و تحت تأثیر اساتید برجستهای چون آیتالله العظمی بروجردی و امام خمینی (ره) قرار گرفت. او به سرعت در حوزه علمیه رشد کرد و به عنوان یکی از مراجع مهم تقلید توانست جایگاه ویژهای در بین علما و طلاب کسب کند.
آیتالله بهجت به عنوان معلم و استاد معروف در علوم اسلامی شناخته میشود و شاگردان زیادی را تربیت کرده است. وی همچنین به دعا و توسل توجه خاصی داشت و به عنوان یک عالم عارف، به عرفان اسلامی و سیر و سلوک پرداخته است. بهجت علاوه بر فراگیری علوم دینی، درگیر مسائل اجتماعی و سیاسی زمانه خود نیز بود و به عنوان یک شخصیت مؤثر در انقلاب اسلامی شناخته میشود.
آیتالله سید محمدتقی بهجت در ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ (۹ آوریل ۲۰۱۱) به دیار حق شتافت و در حرم حضرت معصومه (س) در قم به خاک سپرده شد. یاد و خاطره ایشان به عنوان یکی از چهرههای نورانی در تاریخ اسلام و تشیع همواره در دلهای مردم زنده است.
داستان های پیامبران
داستانهای پیامبران در ادیان ابراهیمی (اسلام، یهودیت و مسیحیت) به عنوان نمونههایی از هدایت الهی و تجلی قدرت خداوند مطرح میشوند. این داستانها در قرآن، کتاب مقدس (عهد قدیم و عهد جدید) و متون معتبر دینی دیگر روایت شدهاند. برخی از مهمترین پیامبران و داستانهای مرتبط با آنها به شرح زیر است:
حضرت آدم (ع):
نخستین پیامبر و انسان، که داستان آفریدن وی و زندگی در بهشت و سپس خطا کردن و خروج از آنجا به عنوان درسهایی از توبه و بخشش بیان میشود.
حضرت نوح (ع):
داستان نوح و طوفان بزرگ، که به عنوان نشانهای از رحمت و عدالت الهی و اهمیت ایمان در برابر آزمونهای الهی ذکر شده است. نوح به قومش دعوت به پرستش خداوند میکند و آنها را از عذاب الهی آگاه میسازد.
حضرت ابراهیم (ع):
ابراهیم به عنوان پدر انبیاء، داستانهای زیادی از جمله آزمونهای الهی، قطع روابط با قوم خود و تلاش برای بنیاد نهادن توحید را شامل میشود. آماده کردن خود برای قربانی کردن فرزندش (حضرت اسماعیل) نیز از شجاعت و ایمان اوست.
حضرت یوسف (ع):
داستان یوسف، که شامل ظلم بر او، به زندان رفتن، و در نهایت رسیدن به مقام سلطنت در مصر و با خانوادهاش است. این داستان به موضوعاتی چون صبر و بخشش اشاره دارد.
حضرت موسی (ع):
موسی داستان خروج از مصر، هدایت بنیاسرائیل و دریافت وحی بر کوه سینا را شامل میشود. مبارزه او با فرعون و نشان دادن معجزات از قدرت خداوند نیز بخشی از این داستان است.
حضرت عیسی (ع):
عیسی در مسیحیت به عنوان فرزند خدا، در اسلام به عنوان پیامبر و مصلح معرفی میشود. معجزات او از جمله شفا دادن بیماران و زنده کردن مردگان در متون دینی مختلف ذکر شده است.
حضرت محمد (ص):
آخرین پیامبر در اسلام که قرآن بهعنوان وحی الهی به او نازل شد. داستانهای زندگی، نبوت و مبعوث شدن او حاکی از آموزش ارزشهای انسانی و توحیدی هستند.
2 جمع «+» مساوی «=» تفریق «-» (فردی)
رفتارهای تشکرآمیز خود را که نشاندهندهٔ یادخداست، روزانه در جدول زیر یادداشت کنید. پس از پایان هر روز، آنها را با روز قبل مقایسه کرده و یکی از علامتهای «+» «=» «-» را برای خود ثبت کنید؛ بدینصورت که اگر رفتارهای آنروز کمتر از روز قبل باشد، علامت «-»، اگر مساوی باشد علامت «=» و اگر بیشتر باشد علامت «+» بگذارید. این کار را یک تا دو هفته ادامه دهید.
در پایان دوره بهخود امتیاز دهید و بنویسید چقدر از عهدهٔ بزرگ دانستن خدا و ذکر او بر آمدهاید؟
سعی کرده ام که بیشتر به یاد او و نعمت های او باشم و از ایشان تشکر کنم.

مای درس ، برترین اپلیکیشن کمک درسی ایران
پوشش تمام محتواهای درسی پایه چهارم تا دوازدهم- آزمون آنلاین تمامی دروس
- گام به گام تمامی دروس
- ویدئو های آموزشی تمامی دروس
- گنجینه ای از جزوات و نمونه سوالات تمامی دروس
- فلش کارت های آماده دروس
- گنجینه ای جامع از انشاء های آماده
- آموزش جامع آرایه های ادبی، دستور زبان، قواعد زبان انگلیسی و ... ویژه