سرنوشت ابدی انسانها بر اساس ............. آنان در دنیا تعیین میشود.
بیتوجهی به اسباب و ابزار در راستای راهیابی به نیازها و خواستهها، ...............
فرو آوردن سر تسلیم در برابر مفهوم کدام آیۀ شریفه، به معنای قبول آگاهی و خیرخواهی مطلق خدا نسبت به امور بندگانش میباشد؟
در نگرش انسان موحد، علت اختصاص توکل به خدا، در مفهوم کدام عبارت تجلی دارد و ثمره این اعتقاد چیست؟
کدام گزینه صحیح است؟
کدام گزینه در رابطه با شرایط توکل حقیقی نادرست است؟
«وَ مَن يَتَوَكّل عََلَی اللَّه فَهُوَ حَسْبُهُ ...... » به ................ اشاره دارد و بیتوجهّی به ابزار و اسباب در رسیدن به نیازها، ................
چاره جویی خداوند به احسن وجه از امور بندگان در مقابل خیزش تمام آسمان و زمین علیه او، منوط به چیست؟
اینکه خداوند از ما خواسته است تا با بهرهگیری صحیح از اسباب و نعمتها به خواستههای خود برسیم و نیازهای خود را برطرف کنیم، نشانه کدام صفت الهی است؟
با توجه به عبارت «وَعَسَی أن تَکْرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیْرُ لَّکُمْ» میتوان این نتیجه را به دست آورد که:
«انسان متوکل میداند که در صورت انجام وظیفه، هر نتیجهای که به دست آید، به مصلحت اوست.» راز این اعتماد از دقت در کدام آیهٔ شریفه مستفاد میگردد؟
طبق سخن حضرت علی (ع) دربارهی توکل که میفرمایند: «اگر تنهایی دوستان خدا را به وحشت اندازد … و اگر مصیبتها بر آنان فرو بارد … زیرا میدانند که ...»
انسان متوکل خود را تحت حمایت چه کسی قرار میدهد؟
اینکه خداوند از ما خواسته است تا با بهرهگیری صحیح از اسباب و نعمتها به خواستههای خود برسیم و نیازهای خود را برطرف کنیم، نشانه کدام صفت الهی است؟
در دورهٔ ............ ، انسان نیاز شدیدتری به توکل و اعتماد به خداوند در خود احساس میکند و توکل کنندهای که اهل ............ باشد، میداند که انسان باید در راستای راهیابی به نیازهایش از ............ بهره جوید.
حقیقت توکل به خدا چیست؟
کدام گزینه در رابطه با تعریف توکل درست است؟
در کلام امام صادق (ع) خداوند تعالی برای کدامیک از بندگانش میفرماید: «از کارش چارهجویی میکنم گرچه همه آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او برخیزند» و انسان متوکل در صورت انجام وظیفه به چه نتیجهای میاندیشد؟
خداوند خطاب به کدام پیامبرش فرمود: ”هر بندهای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد از کارش چارهجویی میکنم، گرچه همهی آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست بر علیه او برخیزند.“
............ دوران تصمیمهای بزرگ است و ویژگی آرمانهای این دوران ............ است و مفهوم «گاهی چیزهایی را به سود خود میپنداریم در حالیکه به ضرر ماست» در آیهٔ شریفهٔ ............ مشهود است.