یک محیط توسعه یکپارچه است که به همراه خود پایتون به کاربران ارائه میشود. ولی IDE های دیگری نیز برای نوشتن و اجرای کدهای پایتون وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از:
Atom , Pycharm , Sublime Text ,Visual Studio Cod ,Jupyter Notebook, AWS Cloud9
استفاده از یک محیط برنامه نویسی مناسب برای اجرای کدهای پایتون بسیار اهمیت دارد. با وجود اینکه استفاده از ابزارهای تخصصی در پروژه های ساده ضرورتی ندارد، اما پس از عبور از برنامه های ساده، وجود یک IDE الزامی است.
IDE های متعددی برای برنامه نویسان ارائه شده است که میتوان گفت برخی از این IDE ها، برای یک زبان برنامه نویسی خاص مناسب تر از بقیه آنها هستند. تعدادی از IDE هایی که به صورت رایگان ارائه شده اند، دارای محدودیت هایی هستند که در چنین شرایطی میتوان با پرداخت هزینه به امکانات کامل این محیط های برنامه نویسی دسترسی داشت.
یکی از ویژگی های محیط های برنامه نویسی پایتون، امکان اجرا و ویرایش کد هاست. حداقل نیازمندی برای یک محیط مناسب برنامه نویسی پایتون این است که قابلیت هایی مثل (هایلایت کردن سینتکس) و (امکان مخفی سازی یا نمایش بخشی از کد) و سایر موارد در آن تعبیه شده باشد.
ممکن است محیط برنامه نویسی پایتون ویژگی های پیشرفته ترین همچون پیشنهاد کد، اشکال زدایی و قابلیت اضافه کردن مخزن های آنلاین به پروژه را نیز شامل شود. با بررسی محیط های برنامه نویسی مختلف و همچنین میزان استفاده کاربران از آنها، میتوان Pycharm ،Code Studio Visual و Cloud AWS9 را به عنوان کاربردی ترین محیط های برنامه نویسی پایتون انتخاب کرد.
تهیه کننده: علیرضا اربطی