گام به گام فعالیت گروهی در کلاس صفحه 7 درس کسب و کار و کارآفرینی اقتصاد
تعداد بازدید : 47.63Mپاسخ فعالیت گروهی در کلاس صفحه 7 اقتصاد
-گام به گام فعالیت گروهی در کلاس صفحه 7 درس کسب و کار و کارآفرینی
-فعالیت گروهی در کلاس صفحه 7 درس 1
-پس از آنکه متن زیر توسط معلم خوانده شد، به گروههای شش نفره تقسیم شوید و سپس بگویید شما کدام گزینه را انتخاب میکنید؟
فرض کنید که شما پساز چندین سال تلاشهای شبانهروزی و درس خواندن و زحمت کشیدن، به تازگی رئیس بهترین بیمارستان خصوصی کشور شدهاید. رسیدن به این موقعیت آرزوی بسیاری از افراد متخصص است که شما آن را با تلاش شخصی خود و به خاطر شایستگیهایتان کسب کردهاید و سرانجام اقبال به شما رو کرده و به قول قدیمیها سکه به نام شما خورده است. هنوز دو سالی از این اتفاق نگذشته است که سر و کله یک ویروس بسیار مرموز در دنیا پیدا میشود: کووید 19 یا همان کرونا ویروس!
دولت به همه بیمارستانهای خصوصی دستور داده است که یا باید بیماران کرونایی را پذیرش کنند یا اینکه مبلغی را به عنوان کمک به مقابله با این ویروس به بیمارستانهای پذیرش کننده بیماران کرونایی پرداخت کنند؛ آنهم نه یکبار بلکه به صورت مستمر و ماهیانه. این مبلغ نیز رقم قابل توجهی است. موضوع را در هیئت مدیره مطرح میکنید. شریک شما که در بیمارستان سهام دارد میگوید درصورت پذیرش بیمار کرونایی، او سهمش را میفروشد و دیگر با شما همکاری نمیکند. یکی دیگر از اعضای هیئتمدیره میگوید اگر رسانهها متوجه شوند چه؟
نماینده بخش پرستاران با اضطراب میگوید جان مردم اولویت دارد اما ما هم دوستداریم زنده بمانیم. از طرف دیگر سهام بیمارستانهایی که بیمار کرونایی دارند، در بورس افت چشمگیری داشته است. میزان مراجعات مردم به بیمارستان که 70 درصد درآمد بیمارستان را تأمین میکرده است تقریبا به یک دهم کاهش پیدا کرده و شما با مشکل تأمین مالی مواجهاید. با توجه به این شرایط شما کدام یک از تصمیمات زیر را میگیرید؟ چرا؟ لطفا دلایل تصمیم و عواقب آن را برای خودتان یادداشت کنید و تصمیم دوستانتان را نقد کنید.
1- در شبکههای مجازی تبلیغ میکنم که بیمارستان ما محیطی کاملاً امن و سالم دارد و هیچ بیمار کرونایی در آن وجود ندارد و هر کسی که نیازمند خدمات درمانی است، میتواند با خیال راحت به بیمارستان مراجعه کند. سپس متناسب با مبلغ کمک ماهیانه به بیمارستانهای دیگر، به مبلغ ویزیتهای درمانی خود اضافه میکنم.
2- بلافاصله یک بیمارستان صحرایی را در انتهای حیاط بیمارستان تأسیس میکنم که ورودی جداگانه داشته باشد و هیچ ارتباطی با محیط بیمارستان نداشته باشد. برای این کار از ارتش نیز درخواست کمک میکنم.
3- با مصاحبه در یکی از بخشهای خبری به شرح اتفاقات هیئتمدیره میپردازم و میگویم به حکم انسان دوستی و علاقه به هم میهنانم تصمیم گرفتهام تا بیماران کرونایی را پذیرش کنم و در آخر هم از مردم درخواست دعای خیر دارم.
4- میدانم که با پذیرش کروناییها خیلی از موفقیتهایی که تاکنون کسب کردهام، از بین میرود، اما امید دارم که بعد از گذشت از بحران اوضاع بهتر میشود؛ این یک ندای قلبی است.
5- با وام گرفتن از بانک، بخش تحقیق و توسعه بیمارستان را تقویت میکنم تا روی این بیماری تحقیق کنند و به یک راهحل برای شکست آن دست پیدا کنند و البته تا رسیدن به نتیجه ترجیح میدهم به بیمارستانهای دیگر کمک مالی ارائه کنم.
6- پس از کسب تجربههای بیمارستانهای دیگر سعی میکنم باتوجه به ظرفیتها و تواناییهای خودم و همکارانم و نیروهایم، به صورت کاملاً محدود (هم از نظر زمانی و هم از نظر مکانی) بیماران کرونایی را پذیرش کنم تا شرایط بعد از پذیرش را بتوانم بهتر ارزیابی کنم.
7- موفقیت من در گروِ رضایت همه همکاران و نیروهای من است؛ پس تلاشم را میکنم تا جایی که ممکن است به سرمایهگذاران و پرستاران و هیئتمدیره اطمینان خاطر ببخشم و به آنها اثبات کنم که برایم مهم هستند.
هر کدام از جوابها به یکی از ویژگیهای مشترک کارآفرینان موفق (در صفحۀ 6) بر میگردد.
شما به کدام یک نزدیکتر هستید؟ به گزینههای جدید هم فکر کنید.
پاسخ فعالیت به نظر و برداشت دانش آموزان و ویژگی های یک کارآفرین و رئیس موفق برمی گردد و می توان به دلایل دیگری هم مانند فقط کسب سود و منافع به هر قیمتی، انصراف از سمت مدیریتی، کمک گرفتن از تجربیات محققان داخلی و خارجی، کمک گرفتن از ایده های خلاقانه دیگران و ... اشاره داشت.
مای درس ، برترین اپلیکیشن کمک درسی ایران
پوشش تمام محتواهای درسی پایه چهارم تا دوازدهم- آزمون آنلاین تمامی دروس
- گام به گام تمامی دروس
- ویدئو های آموزشی تمامی دروس
- گنجینه ای از جزوات و نمونه سوالات تمامی دروس
- فلش کارت های آماده دروس
- گنجینه ای جامع از انشاء های آماده
- آموزش جامع آرایه های ادبی، دستور زبان، قواعد زبان انگلیسی و ... ویژه